Schiermonnikoog doet iets met je
Josine Olgers


Mijn naam is Josine Olgers. Ik ben getrouwd met Thom en moeder van Luna en Remi. Sinds 2009 wonen we op Schiermonnikoog. De oorspronkelijke omgeving van Schiermonnikoog leent zich bijzonder goed voor bijzondere ervaringen, avontuur en plezier. Voor jong en oud!


Ik geniet dan ook volop met mijn gezin van de zee, de duinen en het strand en zet het eiland met haar uitgestrekte natuur graag in bij mijn werk als (kinder) yoga-docent, kindercoach en trainer. Kinderen voelen zich vrij op het eiland, voelen zich veilig door de kleinschaligheid en doordat er weinig auto's rijden. Waar kan je je nu onbezorgd zomaar overal naar toe begeven? Op Schiermonnikoog!

Lekker fietsen, naar het strand, spelen in de duinen of vliegeren; kinderen ervaren ieder een blijdschap van binnen als ze op het eiland zijn. En ook volwassenen ervaren een rust als ze hier zijn om even lekker alles los te laten. Ik draag graag mijn steentje bij om een ieder zijn eigen mogelijkheden en eigenheid te ontdekken en zichzelf te mogen uiten in wie zij zijn.

Mijn achtergrond ligt bij de televisie. Jaren heb ik met veel plezier bij de AVRO gewerkt op de jeugdafdeling. programma's als De Droomshow, Alles Kids en Kids for Animals zochten altijd naar een manier om kinderen te laten schitteren. Daar heb ik mijn liefde ontwikkeld om met kinderen te werken. Ook werkte ik bij 'Netwerk', waar ik, in de hectiek van de actualiteit en idiotie van carrière maken, mezelf probeerde staande te houden.

Toen ik zelf kinderen kreeg ging er een nieuwe wereld voor me open; de wereld van moeder zijn. In mijn zoektocht als moeder naar de 'juiste' begeleiding van mijn kinderen, heb ik inmiddels zoveel ervaring opgedaan, dat ik deze kennis graag wil inzetten bij andere kinderen en ouders.

Rust bewaren en jezelf blijven in een druk en hectisch leven is wat ik volwassenen graag wil laten ervaren. Yoga en mindfulness helpen daarbij. Talloze workshops en opleidingen hebben me gebracht waar ik nu ben: op een heerlijke plek waar wij dichtbij de natuur kunnen leven en waar ik mijn ervaring kan inzetten bij kinderen en volwassenen die dat even nodig hebben.

> Meer weten? Zie mijn website.