Drie dagen eiland
Tekst en foto's: Tini Groen - april 2016


Onlangs ben ik drie dagen met mijn minor naar Schiermonnikoog geweest. het was voor mij twaalf jaar geleden dat ik er voor het laatst was, maar het eiland was nog steeds zo mooi als in mijn herinneringen. Misschien zelfs wel een stukje mooier!


Helaas hebben we de eerste twee dagen niet zo heel mooi weer gehad. Het was erg bewolkt en zo nu en dan kwamen er gigantische stortbuien regen over ons heen. Gelukkig was het de laatste dag wel prachtig weer en hebben we heerlijk kunnen genieten van het zonnetje.

Ik had uiteraard mijn camera mee en heb een aantal foto's gemaakt, welke ik uiteraard graag met jullie deel. Hieronder zie je ze.

Behalve deze foto's heb ik er nog veel meer gemaakt, maar dit waren degene die ik de moeite waard vond om te delen. Ik had nog een aantal foto's op het strand willen maken, maar helaas had ik hier geen tijd meer voor. De focus van de drie-daagse op het eiland lag op reflecteren op jezelf en je project. We hebben allemaal een presentatie moeten houden over onze voortgang en dit nam erg veel tijd in beslag, waardoor er helaas niet zo veel tijd overbleef om te fotograferen.

Ik wil echt heel graag nog eens terug naar Schiermonnikoog om mij echt te focussen op het maken van foto's, want dit zijn eigenlijk meer 'tussendoor' foto's, dan echt fotografische hoogstandjes. Wie weet dat ik deze zomer nog een terug ga voor een paar dagen. We zullen zien.


> Klik op een foto om deze iets groter te zien.