schierweb.nl

Injectables bij mannen: geen taboe meer 

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met goede zorg voor hun gezondheid. Roken neemt steeds verder af en er wordt steeds meer gezond gegeten en gedronken. Ook bewegen wordt steeds belangrijker geacht en waar vroeger vooral vrouwen zich lieten behandelen met injectables, weten tegenwoordig ook veel mannen de weg naar de kliniek te vinden. Ze willen er graag verzorgd uitzien en ook zij vinden het niet fijn als ze zich in de spiegel zien en ze er 20 jaar ouder uit dan dat ze werkelijk zijn. 

Botox

Een optie om rimpels te verminderen in het gezicht is het gebruik van botox. Bij botox ontspannen de spieren die verantwoordelijk zijn voor de rimpels en uiteraard hoe minder rimpels, hoe jonger je erit ziet. Maar wat veel mensen niet weten, is dat botox tegen tandenknarsen kan helpen en ook bij migraine en overmatig zweten. Ook voor deze vervelende dingen komen mannen steeds vaker naar de kliniek. 

Fillers

Waar mannen, naast botox ook steeds vaker aan kan denken, zijn fillers. Deze worden gebruikt om rimpels te vullen of, als je gezicht wat begint in te vallen, deze op te vullen, of lippen voller te maken. Dit kan ook gedaan worden bij je handen en je decolleté. Zo zie je er wat gezonder uit, met een iets gevulder gezicht in plaats van ouder, met een gezicht waarvan het vel steeds meer gaat hangen.

Plastische chirurgie

Voor mannen waarbij injectables nog niet het gewenste, lange termijn resultaat geven wat ze graag zouden willen, is plastische chirurgie ook een goede optie. Bijvoorbeeld hangende oogleden kunnen echt een groot probleem geven, cosmetisch en medisch. Je kan jezelf er minder mooi door vinden, maar je kan er ook echt flinke hoofdpijn door krijgen. Een ooglidcorrectie kan hier dan weer een goede optie zijn. Ook dit wordt steeds vaker door mannen gedaan.

Meer zelfvertrouwen

Voor mannen geldt dus tegenwoordig dus ook steeds meer dat ze vinden dat zij ook met hun uiterlijk bezig mogen zijn, in plaats van enkel de vrouwen. Veel mannen zorgen goed voor zichzelf en vinden het belangrijk hoe ze eruitzien. Naarmate ze ouder worden komt er toch ook bij hen onzekerheid over hoe ze eruit zien en dat is nu geen taboe meer. Ze maken het bespreekbaar en ze maken ook gewoon een afspraak om zich te laten helpen. Uiteindelijk krijgen zij door deze hulp ook meer zelfvertrouwen en worden op een gelukkige manier ouder.

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Laat het ons weten.

CONTACTMOMENTJE

Contact ons voor vragen, opmerkingen en suggesties

Je kunt ons ook benaderen voor eventuele samenwerkingen! Bij interesse sturen we je graag alle mogelijkheden.