Een tijd van komen en gaan...

Mijn naam is Ed Kieckens (72). Ruim 40 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het Waddeneiland Schiermonnikoog. En dat was 'liefde op het eerste gezicht'. Of zoals ik wel eens zeg: "Wie eenmaal op het eiland is geweest, laat er iets van zichzelf achter en 'moet' er dus wel terugkomen". En zo gebeurt dat ook sindsdien.

Wat me vooral trekt is de rust, de ruimte, de geweldige natuur en ook de kleinschaligheid. Een mens komt er tot zichzelf.

Passie
Jaren geleden besloot ik uit passie voor het eiland de website Schierweb.nl op te zetten. Destijds nog met een 'ouderwets' computerprogramma. Dat programma was op een gegeven moment niet meer geschikt voor de weergave van de site op onder meer mobiele telefoons.

Nieuwe versie
Een nieuwe site werd gemaakt. Echter door technische tegenvallers moest de site na 2 jaar offline. Die situatie heeft even geduurd, totdat ik begin 2016 de draad oppakte, wat resulteerde in de versie die u nu ziet.

Actueel
Deze website gaat met ingang van 12 januari 2022 off-line. In verband met gezondheidsproblemen ga ik niet verder met de website. Dank aan degenen die de website waardeerden.

>  Info over de verschenen boeken: Klik hier.

* Copyright samenstelling website: EVC Kieckens, Nieuwegein, 2021


Foto onder: Artikeltje in omroepblad Max-Magazine, april 2017