- Boek met verhalen in de maak

Ruim dertig jaar geleden maakte ik kennis met het eiland en.. was eigenlijk op slag 'verliefd'. En dat is nooit meer over gegaan! Rust, ruimte en natuur kenmerken het eiland waar een mens weer tot zichzelf komt. Of, zoals ik eens zei: "Wie eenmaal op het eiland is geweest, laat er iets van zichzelf achter en 'moet' er dus wel terugkomen".

De passie voor het eiland vertaalde zich op een gegeven moment in het maken van de website Schierweb.nl. Wat begon met een paar pagina's, groeide uit tot een omvangrijke, informatieve website met informatie, nieuws, activiteiten en meer.

In december 2017 maakte ik voor het eerst een eigen autobiografisch boekje. Het schrijven ervan gaf me zoveel energie, dat het smaakte naar meer. Toen kwam het idee een boek te gaan maken vol verhalen over het eiland, geschreven door liefhebbers van het eiland. Inmiddels draait dat project op volle toeren. En u kunt er aan meedoen!

Verhalen over Schiermonnikoog

Het te maken boek bevat dus verhalen van fans van Schiermonnikoog. Herinneringen, ervaringen enzovoort met het eiland in de hoofdrol. Een boek van en voor eiland-fans dat laagdrempelig is en voor een schappelijke prijs beschikbaar komt zodat velen er van kunnen genieten. 

Inzenden van een verhaal

Komt uw verhaal ook in het boek?? Welkom!
Inzenden van een verhaal kan tot 15 april. Er is geen limiet aan het aantal woorden. Doet u mee?  Voor eventuele vragen en voor inzenden: Klik hier (mailadres).

Ik ben benieuwd naar uw reactie,
Hartelijke groet,

Ed Kieckens